Witam,
wg mnie nie ma niestety za wiele literatury na ten temat.
Wybrane aspekty zostały omówione np. w następujących książkach:
- Szymanowski W., Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce. Kierunki zmian, Warszawa 2008,
- Magazynowanie towarów niebezpiecznych, przemysłowych i spożywczych, pod red. A. Korzeniowskiego, wyd. przez ILiM w Poznaniu w 2006 r. w ramach serii wydawniczej Biblioteka Logistyka,
- Berdowski J. B., Rutkowska H. (red.), Poradnik producenta i dystrybutora artykułów spożywczych, Warszawa 2004.
Warto także przejrzeć
artykuły na temat branży spożywczej opublikowane na naszym portalu oraz w czasopismach branżowych, np. w "Przemyśle Spożywczym".
Wg mnie należałoby zapewnić sobie dostęp do materiałów źródłowych w OSM Giżycko, skoro praca ma być oparta na tym przykładzie.
Życzę powodzenia i pozdrawiam
ŁP