Witam,
no cóż - zapewne należałoby spróbować zgromadzić literaturę przedmiotu i się z nią zapoznać. To powinno ułatwić uszczegółowienie tematu pracy i jej zawartości.
Warto zajrzeć np. do książki "Magazynowanie towarów niebezpiecznych, przemysłowych i spożywczych", pod red. Andrzeja Korzeniowskiego, ILiM, Poznań 2006. Można tam znaleźć rozdział "Produkty spożywcze", a w nim nieco informacji nt. przechowywania produktów mrożonych.
Warto zaznajomić się także z polskimi normami nt. przechowywania w warunkach mroźniczych i chłodniczych.
Może coś się uda znaleźć w czasopismach branżowych, np. w "Przemyśle Spożywczym"?
Plan pracy powinien się oprzeć na następującym ogólnym schemacie:
1. wstęp
2. cel i zakres pracy
3. przedstawienie aktualnego stanu wiedzy z zakresu tematyki pracy dyplomowej
4. własne propozycje rozwiązania zagadnienia
5. wnioski
Pozdrawiam
ŁP